Nejnovější recenze ze sekce Krby
- Krásný
- Trochu hlasitější při zapnutí topení
- Opravdu krásné ...
- Krásný design
- efekt
- kvalita
- jednoduchost
- 1) Display ukazující nastavení je absolutně neostrý, prakticky není nastavení vidět. 2) Ventilátor topení velmi hlučný, nelze jej vypnout ani nastavit úroveň otáček. Produkt vracíme.
Vypadá moc pěkně, dobře topí. Výborně izolovaný, nezahřívá se.
doporučuji, měli jsme jen menší problém s montáží nožiček
- Cena, kvalita, velikost, vše OK.
Vlastním jen chvíli. Tak se zatím nemůžu vyjádřit.
Výborný
Krásný kousek do interiéru pro milovníky dřeva a ohně, realistický plamen,krásné provedení. Možnost přitápění v období,kdy se ještě nebo už netopí. Dodá krásnou atmosféru.
- Možná, při srovnání, vychází tento krb cenově výhodně.
- Opět mizerný návod k použití.
- Skříňka pro biolíh má mít horní desku vysunovací. Směr vysunutí je naznačen šipkou. S deskou ale ani nepohnete.
- Protože skříňka nelze otevřít, nepůjde vyměnit keramická vata.
- Není vidět ryska pro max. hladinu. Je zakrytá keramickou vatou.
- Návod obsahuje spoustu jazykových mutací, na úkor přehlednosti.
- Návod je psaný nehorázně malými pismeny.
- Obrázky v návodu jsou titěrně malé, navíc jsou zobrazeny i jiné modely krbů.
- Dodané hmoždinky s háčky mají délku 80mm. Pro příčku v paneláku jsou bez zkrácení nepoužitelné. Přitom krb váží do 5 kg
- Oheň je pro tak velkou skříň malý, opticky se v ní ztrácí.
Vše je nesrozumitelné v důsledku toho, že skříňku pro biolíh nelze otevřít a návod vám nepomůže. Při náplni 2,5 dcl hoří asi 100 minut. S krbem mělo být dodané malé množství lihu. Přiobjednal jsem si láhev 3 litry, proto jsem asi malou lahev nedostal. Podivné.
Ptáte se mě na produkt ještě jste mi jej neposlali. To si děláte legraci, nebo v tom máte takový nepřehled? Až mi objednané zboží dodáte, potom mohu něco hodnotit. Zatím bohužel nemohu napsat z uvedených důvodů nic pozitivního.
Vladimír Koneček
- Vše
krásný, efektní doplněk interiéru, velmi vhodný k přitápění
Opravdu kamenný vzhled, příjemný doplněk ke z útulneni domu. Barva krbu souhlasí s obrazkem. Co bych uvítala , větší barevnost kamene.
- velikost, zpracování
- i když se jedná o elektrická krbová kamna,vytvářejí při zapnutí příjemný pocit topení
- hezké,jednoduchá obsluha
- krb vypadá pěkně, vyhřívá dobře