Nejnovější recenze ze sekce Krby
je to kus nabytku
Kvalitní výrobek z Německa . Naprostá spokojenost. Doporučuji.
- Pěkný vzhled
Zatím jsem nevyzkoušel dálkové ovládání, jenom spuštění na krbu.
- vypadá dobře
- a i topí
Je už namontovaný testují ho jsem spokojený
Krb celkově není špatný, ale byl doručen nekompletní, bez štěpinek. Stále, už 14 dnů řešíme reklamaci, neboť v popisu bylo jednoznačně uvedeno, že součástí dodávky jsou i štěpiny ve spodní části krbu. K reklamaci je ze strany dodavatele přistupováno velice vlažně - samé výmluvy a argumenty, proč nedodat. Na dodání budeme trvat, případně řešit soudní cestou.
Rychlé dodání,dobrá cena,velmi hezké
- funkčnost
Vypadá tak, jak jsme si představovali, jednoduchá obsluha. Zatím nemáme víc zkušeností.
Jsem velmi spokojená s designem, kamna vypadají moc pěkně. Škoda jen, že je přívodní kabel černý a ne bílý a mohl být o 0,5 m delší.
- byl to dárek a udělal radost ,navozuje pocit klidu a pohody
Pěkný disain,rychlý ohřev.
Vyhoda
Bez
- funkčnost
výrobek přišel poškrábaný......vnitřní černý smalt odlouplý
Kvalitní zboží, odpovídá mým představám. Ocenil bych také 1° svítivosti navíc aby krb osvítil místnost jako skutečný jinak veliká spokojenost.
Vypadá hezky, funguje jak má
- kvalita, rychlost
- Líbivý design, hezký doplněk interiéru, věrohodnost plamene v krbu, možnost přesunu na kolečkách, kvalitní vnější zpracování;
Nelze spustit topení bez ventilátoru, který není úplně nejtišší;
Funkce termostatu je diskutabilní...běží v podstatě stále, po dotopení na požadovanou teplotu pouze ztlumí výkon, ale nevypne. Za mě nevhodné jako náhrada přímotopu, pouze jako dekorativní doplněk s možností přitopení.
Nejednoznačná aretace ovladače na stupeň ohřevu (po přepnutí zůstane označení schované, nutno dotočit do požadované polohy)
- Dobra komunikace
- Velky vyber
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »